Notícies

Projecte executiu

PAVELLÓ DE CAN VIDALET EN ESPLUGUES DE LLOBREGAT

 

Projecte executiu del nou pavelló de Can Vidalet, amb gimnàs, sala polivalent i espais d’entitats socials. L’edifici ha estat concebut amb requeriments NZEB (Nearly Zero Energy Building), sistema d’Aerotèrmia en la sala del pavelló, panells radiants en sostre des de caldera de gas en la zona de grades, i geotèrmia en la resta d’espais de l’edifici. Per a obtenir l’energia renovable de l’edifici es disposa de panells fotovoltaics en coberta i bateries de liti per a estabilitzar el sistema.

 

               

 

Dades relatives al projecte:

  • Ciutat: Esplugues de Llobregat (Barcelona)
  • Arquitecte: Alex Gallego
  • Any: 2017
  • Pressupost (PEM): 6.687.240,33€
  • Superfície: 4.317,00 m2

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

WAF Awards 2016

DOS PROJECTES MAFO - IMOGEP, ENTRE ELS MILLORS EDIFICIS DEL 2016

MAFO-IMOGEP HA REALITZAT EL PROJECTE D'INSTAL·LACIONS, EN 2 DELS 8 EDIFICIS ESPANYOLS NOMINATS COM A FINALISTES EN ELS WORLD ARCHITECTURE FESTIVAL

El World Architecture Festival, que s’ha celebrat aquest any a Berlín (16-18 de novembre), és l’esdeveniment més important del món en aquest terreny, cada any hi participen més de 2.000 arquitectes procedents d’uns 60 països, tots interessats a mostrar els edificis més innovadors i extraordinaris construïts en els darrers mesos. Durant tres dies, els assistents participen en conferències, seminaris i visites guiades per arquitectes, així com en les crítiques en directe dels 411 projectes preseleccionats per als Premis WAF 2016.

CATEGORIA DE CENTRES CÍVICS:

Santa Margarida de Montbui

En aquesta categoria hi ha una de les nostres obres, el centre cultural Montàgora, a Santa Margarida de Montbui (Barcelona), obra de l’arquitecte igualadí Pere Puig. L’edifici inclou una biblioteca, una escola de música i un auditori, que ocupa l’espai central.També és una obra:

  • Finalista en els Premis Internacionals d’Arquitectura WAN AWARDS 2015, en la categoria d’Edificis Cívics.
  • Entre les obres mencionades a la 7a Mostra d’Arquitectura de les Comarques Centrals.
  • Menció especial en els ArchitizerA+Awards en la categoria d’edificis institucionals, governamentals i municipals rebuda el mes d’abril passat.
  • Nominat als German Design Awards 2017.

www.worldarchitecturefestival.com/culture-completed-buildings

CATEGORIA D’EDUCACIÓ I INVESTIGACIÓ:

Campus Castellolí

L’altre edifici nominat, també realitzat amb l’arquitecte Pere Puig, és el Campus Motor de Castellolí. L’edifici està vinculat a un circuit de velocitat situat al municipi del mateix nom, a la província de Barcelona, i va destinat a la formació de professionals del motor i a empreses que investiguin en aquest sector.

www.worldarchitecturefestival.com/higher-education-and-research-completed-buildings

URBANITZACIÓ PASAIA

PROJECTE D’URBANITZACIÓ PER A LA ZONA DE L’ÀREA PESQUERA DEL PORT DE PASAIA, BISCAIA

Anys enrere es va iniciar un projecte de transformació i renovació de la zona de pesca del port de Pasaia (Biscaia). Inicialment es va realitzar un nou edifici per a la llotja del qual també vàrem realitzar nosaltres el projecte d’instal·lacions, en el projecte que hem realitzat en el 2016 s’ha realitzat l’ urbanització de l’espai superior i dels accessos a la zona.

En el projecte, es va decidir que es diferenciarien 3 zones dins del mateix projecte, una zona enjardinada, tipus parc, una zona de plaça i la zona del carrer Esnabide.

S’ha projectat de realitzar tota la il·luminació amb tecnologia LED per tal d’aportar un sistema eficient  i de baix manteniment.

S’han dissenyat sistemes especials amb tires LED per encastar en el mobiliari i la barana del espigo.

S’ha previst un sistema en les columnes d’enllumenat per a poder distribuir una xarxa wifi publica.

Els accessos amb vehicles a la zona peatonal es controla amb pilones motoritzades automàticament.

S’ha preparat un espai amb grades baliçades i electrificació per escenari per a poder realitzar espectacles de carrer.

S’ha dissenyat un sistema d’electrificació vial per a poder connectar elèctricament les paradetes del mercat de carrer.

En les imatges es detallen algunen de les columnes de enllumenat projectades destacant les multifuncions amb sistema wifi, circuit tancat de TV, sistema de megafonia i bèl·licament.