DOS PROJECTES MAFO - IMOGEP, ENTRE ELS MILLORS EDIFICIS DEL 2016

MAFO-IMOGEP HA REALITZAT EL PROJECTE D'INSTAL·LACIONS, EN 2 DELS 8 EDIFICIS ESPANYOLS NOMINATS COM A FINALISTES EN ELS WORLD ARCHITECTURE FESTIVAL

El World Architecture Festival, que s’ha celebrat aquest any a Berlín (16-18 de novembre), és l’esdeveniment més important del món en aquest terreny, cada any hi participen més de 2.000 arquitectes procedents d’uns 60 països, tots interessats a mostrar els edificis més innovadors i extraordinaris construïts en els darrers mesos. Durant tres dies, els assistents participen en conferències, seminaris i visites guiades per arquitectes, així com en les crítiques en directe dels 411 projectes preseleccionats per als Premis WAF 2016.

CATEGORIA DE CENTRES CÍVICS:

Santa Margarida de Montbui

En aquesta categoria hi ha una de les nostres obres, el centre cultural Montàgora, a Santa Margarida de Montbui (Barcelona), obra de l’arquitecte igualadí Pere Puig. L’edifici inclou una biblioteca, una escola de música i un auditori, que ocupa l’espai central.També és una obra:

  • Finalista en els Premis Internacionals d’Arquitectura WAN AWARDS 2015, en la categoria d’Edificis Cívics.
  • Entre les obres mencionades a la 7a Mostra d’Arquitectura de les Comarques Centrals.
  • Menció especial en els ArchitizerA+Awards en la categoria d’edificis institucionals, governamentals i municipals rebuda el mes d’abril passat.
  • Nominat als German Design Awards 2017.

www.worldarchitecturefestival.com/culture-completed-buildings

CATEGORIA D’EDUCACIÓ I INVESTIGACIÓ:

Campus Castellolí

L’altre edifici nominat, també realitzat amb l’arquitecte Pere Puig, és el Campus Motor de Castellolí. L’edifici està vinculat a un circuit de velocitat situat al municipi del mateix nom, a la província de Barcelona, i va destinat a la formació de professionals del motor i a empreses que investiguin en aquest sector.

www.worldarchitecturefestival.com/higher-education-and-research-completed-buildings